четвртак, 24. април 2014.

Klaberi i klaberke,novo zanimanje u Srbiji

Skoro da sam odustao od bloga,iako u prvu ruku ovaj blog je trebao da sluzi meni kao ventil kad mi dokurci sve,pa da mogu anonimno da pljujem sve i svija.Ali danas me je stvarno uznemirila vest,okej mozda ne uznemirila nego vise razljutila,posto vest kao sto je tipa "profi klaberi u Srbiji" me stvarno tera da uzmem pusku sa tavana i prosviram sebi glavu.
Da ne bude zabune,nisam ja od onih likova koji su za to da se sedi kod kuce svo vreme,anti partijanje i to,jok!Nego samo me stvarno ljuti kad o tome novine pisu vesti,msm ne o meni (hvala abraxasu) nego o devojkama koje izlaze i to je sad neka vest.O koliko drugih stvari samo moze da se pise,a oni nasli da intervijuisu devojke koje imaju 18.godina i prave od njih velike zvezde samo zato sto izlaze po kaficima.To se sada zove klabing,naleteo sam na vest gde mladic,nisam se ni trudio da zapamtim koliko godina ima,inace stomatolog izlazi u klabinge(ako se tako kaze) od npr 31.dan on izlazi 30.dana mesecno.Sve u svemu lepo je decko rekao samo malo vise usminkano da je bogat i to je to,moze mu se.Super nemam nista protiv,samo imam protiv da takvom liku posle takve vesti stizu ponude za posao.
Novo zanimanje u Srbiji je profi klaber,uslovi koji su vam potrebni da ispunjavate su sledeci:
1.)profi klaber mora da ima zapustenu bradu,nesto na foru kao nisam se brijao dve nedelje,ali ste zapravo tu bradu pazili vise nego sto krmaca pazi svoje mlade.Sto se frizure tice,gore mora da ima vise kose koja ce se elegantno vijoriti na vetru,a sa strane obavezno krace osisano.Salovi su obavezni,ma koje da je godisnje doba sal mora da se nosi.Dzemperi takodje,farmerice toliko uske da vam jaja vriste i na sve to OGROMNE kanadjanke koje cete naravno raspertlati,posto koji ce vam kurac pertle kad i ovako idete svuda kolima.
2.)e sad sto se profi klaberki tice tu nisam siguran kako stoje stvari,tako da ako neko ovo uopste cita a zna kako profi klaberke izgledaju neka mi javi da znam da ih izbegavam u sirokom luku.
3.)zivotni moto profi klabera je "tonight we re gonna party like theres no tomorrow" tako da ako vam ova recenica nije zivotna vodilja mozete odma da obrijete bradu koju ste toliko dugo negovali,a salove dajte sestri.
4.)profi klaberi prihvataju sve ljude koji im salju zahteve za prijateljstvo,a zapravo samo sa nekolicinom njih komuniciraju,njihov nacin komuniciranja sa ljudima koje ne poznaju su lajkovi.
5.)kao kalber odbijacete svaki regularan posao na koji naletite ili vam neko ponudi.posto vi uzivate samo u izlascima i sad neko cimanje preko dana vam nije uopste potrebno.zasto bi ustali u 6 izjutra kad mozete tad da se vracate iz grada mamurni,zasto provesti osam sati na nekom glupom mestu?neki ce vam reci pa da dobijete novac.NE! odbite tu osobu u startu ako zelite da budete klaber,zasto da radite negde osam sati kad za to vreme mozete da lajkujete do besvesti slike od sinocnje zurke i da organizujete sledecu.
6.)poslednja stavka verovatno i najvaznija je ta da ste bogati.naravno ne vi,nego vasi roditelji.morate da uracinate i to da vas roditelji podrzavaju u klabingu,posto vama kao klaberu novac je potreban svakoga dana.morate da odrzavate vas izgled a i da platite silna pica,ulaznice na razne zurke.tako da ako kojim slucajem nemate bogate roditelje,a zivotna zelja vam je da vas slikaju sa raznim njuskama na partijima onda jednostavno morate posred svih ovih stavki da se bavite nekim umetnickim poslom,posto je jedino to oprosteno.

KAKO NACI POSAO A UJEDNO BITI I KLABER?

Vrlo je lako! Posto klaberi podrzavaju umetnost,prirodu i druge klabere povezite te tri stvari i dobicete zanimanje koje vam odgovara,razmislite malo...
Uzmite u obzir da imate siromasne roditelje i nmg da vam priuste sve sto je jednom klaberu potrebno i zbog toga ih verovatno mrzite,posto kakvi su to roditelji koji ne zele da im sin jedinac ili cerka koja treba musko dete da im izrodi da nasledi onu stracaru u selu blizu bosne,ne bude klaber.Kratko i jasno kako cete naci savrsen posao,kupicete PROFI foto aparat.Nekim novopecenim klaberima ovo ce biti sok sta oni da rade sa profi foto aparatom,posto su uglavnom navikli da budu sa one strane objektiva i da se smeskaju,gresite ovo je prava stvar za vas.Verovatno se pitate kako umetnost,prirodu i druge klabere povezati u jedno sa sve foto aparatom.Ovako prost  primer...u Srbiji cim kupite profi foto aparat postajete umetnik,naravno pre nego sto otpakujete vas aparat i krenete u akciju morate da napravite svoj page na fejsbuku,posto kako ce drugi klaberi da saznaju za vas ako se cisto iz ljubavi bavite fotografijom.Ako se zovete npr Novica Marinkovic vas page ce se zvati Novica Marinkovic photography. Nemojte slucajno na pamet da vam padne da koristite cirilicu to nije IN,mozete povremeno da je koristite ali uz teski sarkazam.
Znaci imate page imate aparat,to je prvi deo ovog nnapornog posla.Posto ste vec postali umetnik,vreme je da cuju svi za vas to cete uraditi na sledeci nacin.Posto ste mamurni od sinocnjeg klabinga morate da izadjete malo na vazduh cisto da prodisete i tada cete dok bezvoljno setate da okidate po onom aparatu nasumicno pa sta ispadne ispalo je,kad se vratite kuci nemojte ni da pregledate sta ste uslikali odma postavljajte na vas page.Jer sta zna narod kad vas vidi sa onim salom i bradom sa sve aparatom,takav neki lik mora da ima znanje profi fotografa.
Kada ostali klaberi vide kako se vi razumete u fotografisanje zvace vas na sve moguce zurke i tu je vrhunac vaseg posla!!!

Iskreno se nadam da sam pomogao muskoj populaciji da postanu klaberi,cak iako im roditelji nisu bogati.



Нема коментара:

Постави коментар